Sista dagen.

Sista dagen med sommarlov idag då.
Imorgon börjar en ny "era" av livet. Tiden på gymnasiet. Där grunden för framtiden ska läggas.
Ska bli kul hoppas jag. Spännande är det i alla fall, att träffa nya människor - såna man ska gå med i tre år!
Hoppas det blir bra. Även om jag nu hamnar ensam, utan en enda från förra skolan. Fast man kommer ju ändå se Anna och Rebecka framåt så, så det känns bra! :)

Suttit och tänkt över lite om vad som kommer att hända under hösten. Blir ganska lungt faktiskt. Men två resor "hem" till Gävleborg blir det!
Den första under höstlovet, till Hälsingland och Glada Hudik - om det nu inte blir som det fördömda 31 oktober - 1 november 2006. Om det enligt meterologerna ska bli under 5 grader är en resa upp dit bara omöjlig!
2006 fick man verkligen en "Day after tomorrow-upplevelse", folk i Hudik tog skydd inne på biblioteket mot den massiva snöstormen och på vägen ut mot Storsand låg bilar i varenda dike! Under natten mot 1 november sjönk temperaturen till -10! Så hade man bara vanliga höstkäder med sig, d.v.s. tunn jacka, tunna vantar och ingen mössa!
Bara att åka tillbaka till Karlstad nästa dag. På E4 ner mot Gävle gled bilar av en efter en, på radion talade de om totalt kaos på vägar och järnvägar m.m.
Så får det inte bli i höst! :S

Andra resan blir lördagen-söndagen den 29-30 november, men då bara till Gävle.
Då blir det att man själv tar sig upp med buss, via Stockholm. Hockey är det då som gäller. Brynäs-Timrå! Så blir det att kolla på invigningen av Gävlebocken med alla fyrverkerier och så. (Om det nu är den helgen?)
Hockeypaketet på hotellet i Gävle verkar dock lite för billigt för att vara sant, måste bara kolla upp om det stämmer först.
Så kanske man hinner bada på Fjärran Höjder-badet också! :p
Tänker inte åka ensam, någon som är sugen på att åka med?? :D


Gävlebocken.

Brynäs IF.

Fjärran höjder-badet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0