Be om ursäkt Aftonbladet!

Det finns flera kvällstidningar i Sverige. Min favorit heter Expressen. Fråga mig inte varför...
Men en sak är jävligt säker, och det är det att Aftonbladet är en värdelös "skit-mobbar" tidning!
Okej nu kanske jag överdriver, handlar om två mindre saker men ändå!

Brynäs inledde med att göra den "perfekta" försäsongen följt av två storsegrar i elitserien. Inför match nummer tre valde dåvarande tränare Leif Boork att låte de sex bästa spelarna stå över. Brynäs förlorade med 2-1 och det blev väldiga skriverier i tidningarna, speciellt i Aftonbladet. Där tyckte den "überkompetenta" sportjournalisten Mats Wennerholm eller vad han nu heter att Brynäs utfört ett brott, att de favoriserade SSK i botten och att det inte skulle gå att spela på Brynäs. Han vidtog åtgärder och ANMÄLDE Brynäs till Svenska Hockeyförbundet! De diskuterade och kom fram till att om Boork och Brynäs fortsätter så så blir direkt nedgraderade till allsvenskan!
Min fråga; Vem i helsike tar ut Brynäs lag, Aftonbladet eller Boork??

För några omgångar sedan var det dags igen. Den här gången bänkade nye tränaren Olof Östblom den gamle lagkaptenen Tommy Sjödin. Det blev enorma skriverier.
Aftonbladet eller vem tusan det var ställde frågan till Olof; När var Tommy som bäst? Svaret: Jag kan inte minnas att han varit bättre en i VM 1992. I Aftonbladet dagen efter; Östbloms attack mot Sjödin, "hade sitt zenit i vm -92", han är på nedgång nu!
Nästa fråga till sportchef Sundlöv; Kommer Tommy vara kvar efter säsongen? Svaret: Vi skall sätta oss ner och ta en diskussion för att se om han vill fortsätta.
Aftonbladet dagen efter; Sundlöv: Man behöver inte vara Einstein för att förstå att det är svårt att ge Tommy nytt kontrakt!

Dessa artiklar har lurat många av oss fans och vissa har vänt Brynäs ryggen. Vi kräker en ursäkt för alla felcitat och lögner! Och sen, varför skall inte Färjestad granskas för att de "favoriserar" SSK i bottenstriden? Eller att Hv71 favorvisiser Mora?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0