Dags att stå upp för "lillebror"!

Går man på ishockey i Karlstad är scener som den där Tommy Wargh tacklas medvetslös inte ovanliga!
Å alltid är det Färjestad som står för osjystheterna!
De äckliga lilla självgoda "wannabeesen" en kilometer hemifrån mig lever på just detta. Tackla och skada motståndarna så att de själva ska ha mindre motstånd! Då är frågan, blir de inte avstängda då??
Svar: Färjestad har alltid varit vän med "de som kallas domare" och klarar sig på såvis alltid från hårdare straff. Ex. fick Brynäs Markus Kankaanperä fem matcher plus 18.000 i böter efter en sjyst tackling på Linus Videll i SSK. Emil Kåberg klarade sig med ett matchstraff efter en brutal attack med klubban mot Per Ledin som kostade honom fyra tänder! Domarna flörtar alltid med Färjestad och blundar när de gör något styggt.
Så här inför slutspel så vill inget lag möta Färjestad. Det är nu deras skadestratergi visar sig på allvar. Ex. förra året fick jag se en brutal tackling på en Timråare i L.L.A. och spelaren fick bäras ut. FBK;aren klarade sig utan en ända tvåa! För några år sedan tacklade Peter Nordström Peter Forsberg brutalt så han fick åka ambulans till sjukhuset, detta var också innan slutspelet.

image11
Esa Pirnes tacklar Tommy Wargh medvetslös.

Enligt min uppfattning är det tre klubbar som faller offer för domarnas och medias mobbning.
Brynäs, Hv71 och MoDo.
Dessa tre klubbar har blivit Vinnerborg, Lärking, Lahtis och Claessons hackkycklingar. Brynäs är värst drabbat, Sjödin har t.ex. fått flera tior för snack när han bara tuggat tuggummi. Det är väldigt enkelt att ta ut gammle Tommy för att han är känd för sitt snack och ingen kan motbevisa något, hans mun rör sig i tv-bilderna.
Gävleklubben hade aldrig legat där de ligger om de inte mobbats av domarna och media. (I början av säsongen anmälde Aftonbladet Boork och Brynäs till Hockeyförbundet för att de inte ställt upp med bästa möjliga lag. Min fråga; Vem i helsike tar ut laget, Mats Wennerholm på Aftonbladet eller Leif Boork, tränare i Brynäs?)
Även MoDo och Hv har varit åtsatta, kanske inte så mycket av media men av domarna.
Och det är ju tydligen givet att man får skada spelare i dessa lag, speciellt om man spelar i Färjestad.

Så det är dags att stå upp för MoDo, Brynäs norrländska lillebrorsa, och visa att det är "fucking" fel att ha ideologin; skada! MoDo måste ha bästa trupp i slutspel, speciellt om man möter Timrå, för är det en klubb som inte får gå till final så är det Timrå!

PS. MoDo nollade Färjestad på bortaplan i Karlstad trots tacklingen. 0-3 var inte mer en rättvist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0