Färjestad vann matchen - Frölunda min sympati!

Var på pizzeria Metropol istället för 91;an, för där vare fullt.
På Metropol var det livat och när Färjestad gör 1-0, då exploderar arenan och en av pizzabagarna slår på "gonggongen" flera gånger. Samma vid 2-0. Och 3-0.
3-1 slutade matchen. Färjestad var bättre, men så hade de också en extra spelare på isen, hans namn är Thomas Andersson, domare från Gävle.
Han var Färjestads egentliga matchvinnare. Loob kan snacka om skandalmatcher i Frölundaborg, det är ändå han som betalar Anderssons lön i smyg. Det är något fuffens som sker på "Loobens" hotel i stan. Skämt åsido, men om det var någon match som var skandalmatch, så var det den här!
2-0 målet som Färjestad fick direkt efter ett powerplay blev matchavgörande, ett mål som troligtvis aldrig skulle ha gjorts med en kompetent domare på planen. Dock var det Jesper Mattson som gjorde det, och det är lite plåster på såren. (Vi, mamma och pappa egentligen, känner familjen Mattsons ganska väl.) För trevlig är han.
Synd bara om göteborgrna som aldrig gavs chansen denna match.

Nu blir det fortsatt slutspelshockey i Karlstad.
Obekräftade uppgifter säger att det är HV71 som väntar i semin. Själv trodde jag att det skulle bli Linköpings HC, eftersom LHC är tvåa och FBK trea av de fyra återstående slutspelslagen. Men men, lär få reda på det ikväll eller imorgon.

Imorgon åker jag och kompisen Emil N. till Boda Borg i Karlskoga. Har aldrig varit där förut, men de som varit där säger för det mesta att det är skitskoj där, så kul lär det väl bli.

Brynäs tar Rögle upp o ner imorgon!

(Det blir som jag trodde, kollade Färjestads hemsida som säger; LHC-FBK i semi!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0