Idag är det den...

...24 mars 2008.

Idag har jag sett på ishockey. Kunde konstatera att domarna som vanligt blev "kåta" av att se FBKs motståndare sitta på utvisningsbänken. Men när Linköpingsspelarna inte satt där så gjorde de mål. 3-7 till LHC i Löfbergs här i Karlstad. Kändes på ren svenska; ta mej fan, jävligt skönt!
Blir väl att man får försöka få tag på någon biljett längre fram, kanske får man se Färjestad bli utslagna ur slutspelet - live!

9-1. Gurkorna blev krossade, förnedrade idag av knäckebröden i Ejendals Arena. Leksand räddade sin egen chans att ta sig till elitseriespel efter utklassningen mot Västerås på hemmaplan.
Någon krönikör sa inför kvalserien att det skulle bli som en promenad i parken för Brynäs IF. Någon annan sa att Brynäs skulle bli totalt chanslös i kvalet. Den förstnämnde krönikören verkar med all sannorlikhet ha rätt.
Efter tre omgångar håller Brynäs redan på att krossa sin egen mardröm. Nio poäng av nio möjliga och ledning med tre poäng ner till tvåan.
Undrar vad hockeyförbundet tänker nu. Efter snart 50 års försök att få Brynäs ur den högsta serien har de fortfarande misslyckats. Denna säsong fick de med hjälp av bl.a. hot om nedflyttning och flera långa, ytterst diskutabla avstängningar av stjärnor ner Brynäs till kvalserien. Vad de ska ta till för knep nästa år vågar jag inte ens tänka på...

Tittade lite på Filip & Fredriks nya program "Hundra Höjdare - Världens skönste land" för en liten stund sedan.
Visst, deras språk är kanske inte det bästa, inte det man som dagisfröken ska använda i närheten av barnen, men deras program är ofta väldigt underhållande. I slutet av dagens program besökte de en gammal man; "Crazy Carl". Han hade tidigare i sitt liv varit överviktig, och när han senare bantade bildades små "bröst" av huden. Carl tyckte detta var häftigt (och upphetsande) och ville få dem större. Hans metod att få dem större var ju... eeh ja, kosntigt!
Han använde givetvis behå till sina två kvinnliga "bollar"!  =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0