Melodifestivalen del 4

Så var det dags för "dödens omgång" i Karlskrona.
*Charlotte Perrellis låt var så bra som jag trodde. (dvs helt okej)
*Linda Bengtzings låt var lika dålig som jag trodde. (hon följde sitt värdelöst dåliga stuk)
*Nordman gick tyvärr "bara" till Andra chansen. (deras låt var näst bäst efter "småländskans")
*Luuk var rolig
*Björn Gustavsson var helt okej
*Nour var löjlig men snygg
*Gävleområdet fick sitt andra bidrag till Andra chansen (där Nordman möter Carola & Andreas)
*Värmland fick sitt tredje final-klara bidrag (genom Linda Bengtzing som har sommarstuga i Fryksdalen, Färjestadssupporter och uppväxt i Gullspång på gränsen Värmland-Västergötland)
*Luuk var som sagt rolig
*Niklas Strömstedt kom sist. (Killen förtjänade ett bättre öde då han varit ihop med Agneta Sjödin och varit i vårat sommarstugeområde Storsand utanför Glada Hudik i Hälsingland!)
*"Björnis" var låtsas-full
*Nordman "brände" en häxa på scen...

I övrigt kan jag annars nämna något helt annat.
Denna dag skakade en super-skandal om hockeysverige. En stackars vaktmästare i Globen borrade ett lite väl djupt hål i isen så gul vätska kom upp. Misstag gör alla så vaktis är förlåten, men det pinsamma var att matchen ställdes in. den mellan Djurgården och mitt Brynäs! Den skall spelas imorgon i stället!
Tänk alla tillresta Brynässupportrar som tagit sig till Stockholm och som inte kan stanna tills imorgon. Tänk all den tid och alla de pengar de ödslat för att se denna match. Misstaget gjordes en timme innan matchstart men Djurgården släppte nyheten först efter tilltänkt matchstart. Inkompetent så det skriker om det.
Att Brynäs alltid skall drabbas av olycka. Uppskjuten match p.g.a. hål i isen, allt för många domarmisstag som avgjort matcher i fel riktning, jättelånga avstängningar på spelar som kanske inte ens förtjänat matchstraff, Aftonbladet som lekte duktiga och kompetenta som anmälde Brynäs till Svenska hockeyförbundet för att Boorken tog ut "fel" lag och favoriserade Södertälje i bottenstriden...
AIK har nu hamnat i en liten minikonflikt med Djurgården och leker tuffa och försöker stå upp mot storebror och hindrar DIF från att möta Brynäs i hovet imorgon. Istället spelas matchen 20.00 i Globen. Förlorarna? Både Djurgården och Brynäs! Vinnarna? De andra lagen i bottenstriden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0