Piruetten - en Tomas Brolin wannabe?

Jag är nog en av Sveriges löjligaste hockeysupportrar, gnäller jämt på domarna.
Men det fanns en domare som var helig, fram tills i tisdags, Thomas Andersson från Gävle.
Den mannen har blivit utsedd till Sveriges bästa domare fyra år i rad och får givetvis INTE dömma Brynäs matcher i elitserien. (Pga. att han är från Gävle)
Men så i tisdags...



Killen avgjorde matchen till Färjestads fördel. Redan från minut ett visade han vart skåpet skulle stå, (i vilket skåp guldet ska stå) i Karlstad.
Vet inte vilken patetisk FBKare eller den tacklande Frölundaiten som var inblandad i den första situationen som visas, men hade jag varit domare hade värmlänningen fått en klar tvåa för diving!
Jag menar, han skulle nog ha varit på den här konståkningstävlingen i Scandinavium, men han kanske inte platsade. Till Hollywood kommer han i allafall aldrig. Han filmar så dåligt att bara domare på släktträff i Karlstad går på dem. Fotbollsspelare i Parma på 90-talet (som Tomas Brolin) blev han inte heller, utan hockeyspelare i den svenska "solstaden". Det märks att han dock tränat hårt på Brolins piruett.
Det sorgliga med denna Frölunda utvisning i början av första ledde till ett Färjestadsmål.

I en annan situation i slutet får en göteborgare en klubba i ansiktet, ingen "riktig" åtgärd från domare Andersson. Matchstraff enligt mig. (Hade det varit en brynäsare, ex. Kankaanperä hade det väl blivit 5 matcher plus 18.000 i böter...)

Kommentarer
Postat av: Bekka

Heh, jag tänkte inte på att det blev tvärtom ;o
SKANDAL med domaren! inte, så länge färjestad tjänar nåt på det... (a)

2008-03-20 @ 20:36:01
URL: http://www.bkalike.blogg.se
Postat av: Niklas

Färjestad tjänar ALLTID på domaren, tyvär...
Kanske överdriver något, men som Brynäsare är deras straff så kännbara, kanske för att vi (Brynäs) är så dåliga just nu ;/ =)

2008-03-20 @ 20:50:11
URL: http://nille92.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0