Sverige är ett desperat land!

Två saker stör mig just nu:

1. Att Reinfeldt inte återinfört debatt om införandet av EMU och på såvis även valutan Euro! Varför ska vi jämt vara så jävla efter här i norr och inte kunna använda en annan valuta bara för att vi anser oss vara så himla mycket "bättre" än våra Europeiska grannar. 
Och det där med att de unga och fattiga skulle få det ännu sämre var bara ren "bullshit-propaganda" av vänstern och deras kumpaner.

2. Att folk är så himla desperata över att Björn Gustafsson inte är med i Melodifestivalen på lördag. Jag menar, hur kan man ens orka bry sig?? Programmet är ett musikprogramm, inte något Stockholm Live!
Andra Chansen är en deltävling som är upplagt på ett helt annat sett än de vanliga deltävlingarna, där musiken tar nästan all plats! Björn har vetat om det från första början!
Så alla ni som går på, främst Aftonbladets texter om att Björn skulle vara dissad kan känna er jävligt blåsta. Aftonbladet är, har alltid varit och kommer alltid att vara en pisstidning där man skryter om färgen på Sportbladet. 
En tidning inte värd att betala ett öre för. En tidning som försöker få Brynäs att gå under, men som blir ägda av Niklas Wikegård.
Men åter till Björn. SVT hade en fråga med fyra alternativ, om vad man tyckte om att Björn och Nour inte är med i Kiruna. Det mast exterma alternativet: Usch, jag orkar inte ens tala om det! 
Gissa hur många procent?! 55%!!!!! 
Mitt råd till de livlösa, som har ägnat 32 timmar i veckan för att få med Björn till Kiruna på lördag. Känn er så jäkla blåsta. Upplever ni inte humor annan tid under veckan än 21.15 på lördagkvällar eller?
Ett tydligt bevis på att Sverige är ett deppande land, ett land som säkerligen förlorar en niondel av sin befolkning, då över en miljon svenskar tar självmord, för de klarade inte av EN (!) Melodifestival-kväll utan Gustafsson.  

Återigen; SKAFFA ETT LIV! 

Kommentarer
Postat av: Milla

men björn gustafsoon är ju bara bäst !! det är ju bara så. så det hade varit kul om han hade kommit hit till kiruna.

2008-03-08 @ 22:56:29
Postat av: Niklas

Jorå, hade gjärna unnat er "Björne" men allt tjat i tidningar o så börjar som sagt vara bli tjatigt =)

2008-03-09 @ 00:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0